30/12/2015

Despre Colindători

Sunt sătul de hoardele de minoritari hinduși, care bat tobele și fluieră aiurea prin oraș, în spiritul păstrării tradițiilor.

Au început zgomotele Sâmbătă 19 Decembrie și am avut parte de două zile pauză după Crăciun. Acum poluează din nou atmosfera cu un zgomot infernal și tâmpit.

Au lăsat interacțiunile și prestidigitația din autobuze, intersecții și locuri publice și au pornit în recunoaștere.

Cealaltă categorie sunt puberii semianalfabeți cu Android, care și-au făcut un obicei cretin în a suna la uși indiferent de oră pentru zece versuri stupide, după ce un an întreg se desfășoară asemeni părinților - lipsiți de bun simț, civism sau vreo urmă de inteligență.

Din păcate nu pot spune că mă lasă indiferent această desfășurare a tradițiilor, chiar dacă există acum antidot pentru lerul lui Hrușcă și bradul lui Fuego.

despre crăciun


Articolul Precedent
Anatomie Articol Blot Un articol Blot poate fi scris foarte ușor, în format text. Cunoașterea sintaxei unui dialect markdown va îmbunătăți considerabil productivitatea,
Articolul Următor
Despre Problemele și Provocările Linux Un articol excelent, actualizat de mai multe ori pe parcursul ultimilor ani, descrie problemele cu care se confruntă Linux, ca sistem de operare