SEARCH   RSS

Nu este nimic sublim în acest film - poate doar pe alocuri coloana sonoră cât şi imaginea. În rest un film dark horror.

Sublime

05 May 2007

Poster film SublimeNu, nu este nimic sublim în acest film - poate doar pe alocuri coloana sonoră cât şi imaginea. În rest un film dark horror.

Sublime este povestea unui consultant IT, care imediat după aniversarea vârstei de 40 ani trebuie să meargă într-un spital pentru o colonoscopie.

Ciudata experienţă din spital este presărată cu flashback-uri din timpul zilei anterioare operaţiei.

Şi despre spital … Ei bine, regizorul măreşte confuzia unui scenariu scris parcă prea în grabă. Cu greu aflăm că de fapt s-a produs o încurcătură, iar al nostru pacient a suferit o altă operație, numele-i fiind încurcat cu numele unui alt pacient, destul de similar. Apar complicaţii, al nostru pacient o ţine în morfine, îşi imaginează nespuse lucruri despre cele ce se petrec în spital, baleiază între realitate şi imaginaţie. Asta până spre sfârşitul filmului, când ni se prezintă o nouă realitate. Colonoscopia a avut loc, neexistând nici o încurcătură. Însă, au apărut complicaţii. Cum necum, pacientul a intrat în comă. Şi a murit.

Sublime. Nu am înţeles mai nimic. Tot ce s-a întâmplat a fost de fapt imaginaţia pacientului, cât timp se afla în comă? Eu nu mi-am dat seama. Poate voi o veţi face, măcar pentru asta să vedeţi acest film.


Tags: văzute